skip to Main Content

Stichting Babyspullen

Met Stichting Babyspullen willen we de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen verminderen. We zamelen landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken we via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben.

Gun een moeder in armoede ook
die roze wolk, word Bestie!

Maanden lang wordt je buik steeds boller. Getrappel, hikjes, gedraai en geduw kondigen het kleine leven aan dat groeit in je buik. En dan ben je ineens moeder. Zo onwennig, maar ook zo vertrouwd.

Maar wat als je in plaats van genieten, constant stress krijgt van het idee of je wel genoeg luiers kunt kopen voor de hele week. Of dat je stiekem hoopt dat je kleintje niet te snel groeit, omdat jij in de volgende maat alleen maar één shirtje hebt liggen en geen budget hebt voor meer.

Die stress gun je niemand. Zeker niet een pasgeboren baby. Gun een moeder in armoede ook een roze wolk en word vandaag nog Bestie van Stichting Babyspullen!

Wordt Bestie

Waarom Stichting Babyspullen?

1 op de 13 kinderen in Nederland groeit op in armoede.
Dat zijn maar liefst 35 baby’s per dag!
En in grote steden nog veel meer.
Wij vinden dat elk kind recht heeft op een goede start. Jij toch ook?

Lever je babyspullen in

ruim 200 inzamelpunten

Via ons landelijk netwerk zamelen we babyspullen in voor de allerkleinsten. Het gaat om voornamelijk babykleding tot en met maat 92/98. Maar beddengoed, verzorgingsproducten, luiers en flesjes zijn ook van harte welkom! Alles wordt gecontroleerd en daarna op maat gesorteerd. Met deze spullen worden de babystartpakketten door ons gevuld.

inzamelpunten stichting babyspullen

Stichting Babyspullen in cijfers

0
uitgegeven pakketten 2022
0
vrijwilligers
0
donateurs

Laatste nieuwtjes

Nieuwe werkwijze registreren als hulpverlener

Op 11 februari lanceerden we een nieuwe werkwijze voor het registeren als hulpverlener bij Stichting Babyspullen en het aanvragen van babystartpakketten. Een spannende en gewenste ontwikkeling waar we heel erg…

Campagne: Word Bestie!

Met trots, lanceren wij onze nieuwe Bestie campagne Vorig jaar konden wij maar liefst 5347 boxen uitdelen. Dat is prachtig en daar zijn we trots op, maar we zijn nog…

  • Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes

Shurgard
Logo Zwitsal
Logo KraamZus
Back To Top