4 november hebben we een prachtige cheque mogen ontvangen van de benefietcommissie van studentenvereniging Odiom uit Groningen. Zij hebben afgelopen jaar verschillende acties gedaan en daarmee een mooi bedrag voor Stichting Babyspullen opgehaald. Ze zijn helemaal naar Heerhugowaard gekomen om de cheque persoonlijk te overhandigen, heel veel dank hiervoor! Met dank aan deze donatie kunnen wij 32 babystartpakketten realiseren!

Deze dames zijn leden van een studentenvereniging Pedagogische en Onderwijswetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen die vanuit hun Benefietcommissie elk jaar allerlei acties organiseren voor een goed doel.