Vacature: Accountmanager

1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede, in grote steden is dat 1 op 4 kinderen. Jaarlijks worden 20.000 baby’s in armoede geboren. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting zamelt nieuwe en gebruikte babyspullen in, maakt daar babystartpakketten van en deelt die via diverse hulpverleningsinstanties uit aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben.
Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard. Bij de stichting werken momenteel 140 vrijwilligers die actief zijn van operationeel tot strategisch niveau.

Accountmanager
4 uur per maand vrijwilligersfunctie

In de functie van Accountmanager benader je proactief bedrijven, organisaties, ondernemersverenigingen en andere relevante instanties zoals kinderdagverblijven, scholen, verloskundigen etc. Je zorgt ervoor dat Stichting Babyspullen bekend wordt in jouw regio!

Taken
• Het actief benaderen van bedrijven en instanties binnen jouw regio met als doel de stichting naamsbekendheid te geven alsmede fondsen te werven.
• Het vertegenwoordigen van Stichting Babyspullen bijvoorbeeld door het geven van presentaties bij de benaderde bedrijven en instanties.
• Het initiëren van (fondsenwervende) activiteiten en evenementen.
• Het zorgen voor publiciteit rondom activiteiten en evenementen zowel online als offline. Denk hierbij aan berichten voor op social media en in kranten, blogs, filmpjes etc.

• Zelfstandige en proactieve houding.
• Goede communicatieve vaardigheden.
• Je hebt lef en vind het leuk om (nieuwe) contacten te leggen.
• Je hebt affiniteit met de doelgroep en je steunt het werk van Stichting Babyspullen.

Interesse?
Spreekt de doelstelling en het werk van Stichting Babyspullen je aan en herken je jezelf in het geschetste profiel? Neem dan contact met ons op! We zien je reactie en je CV graag tegemoet. Je kunt deze sturen naar Marjolijn Hermus, info@stichtingbabyspullen.nl. Meer informatie over de stichting vind je op www.stichtingbabyspullen.nl.

Spread the love