Schenk babyspullen

Om de babystartpakketten te kunnen maken, hebben we allerlei babyspullen nodig: van kleding tot beddengoed en van kruiken tot verzorgingsproducten. Alles wat je voor een pasgeboren baby, maar ook in het jaar erna nodig hebt, nemen we op in onze babystartpakketten.

Je kunt ons heel concreet helpen door  babyspullen te doneren! Zijn je kinderen uit hun kleren gegroeid? Heb je nog verzorgingsproducten of proefverpakkingen liggen? Handel je in babyspullen en heb je restpartijen? Wil je zomaar iets goeds doen en neem je bij het boodschappen doen wat extra babyspullen mee? Stichting Babyspullen is er ongelofelijk blij mee! Hoe meer spullen we inzamelen, hoe meer baby’s we kunnen helpen!

Je kunt de babyspullen inleveren bij een van de vele inzamelpunten in Nederland:
Vind een inzamelpuntin jouw buurt

Hieronder een overzicht van de spullen die we goed kunnen gebruiken:

Rompers  Luiers
 Shirts (lange en korte mouwen)  Billendoekjes
 Jurken/tunieken  Verzorgingsproducten
 Broeken en Rokjes  Schoenen en slofjes
 Boxpakjes  Kleine speeltjes/knuffels
 Jassen  Flessen met spenen (nieuw)
 Maillots, leggings en sokken  Kledinghangers
 Truien, vestjes etc.  Aankleedkussenhoezen
 Mutsen  Badcapes, badjasjes
 Dekens  Spuugdoekjes, slabbetjes
 Moltonlakens  Hydrofiele washanden
 Hoeslakens  Hydrofiele luiers
 Molton doeken  Slaapzakken

Sommige artikelen ontvangen we minder vaak dan andere. Hieronder een overzicht van schaarse goederen:

• Kleding & rompers in mt 50/56
  • Rompers maat 74/80
  • Kleding & rompers in mt 92
  • Hydrofiele luiers en washanden
  • Nieuwe drinkflesjes, groot en klein
  • Billendoekjes, verzorgingsproducten
  • Dekens en hoeslakens, moltons ledikant
  • Hoeslakens
  • Moltons ledikant
  • Dekbedovertrek ledikant
  • Lakens ledikant
  • Kruiken

Download ons boodschappenlijstje voor een inzamelingsactie. Neem contact op met info@stichtingbabyspullen.nl voor meer informatie.