Contentbeheerder Facebook

1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede, in grote steden is dat 1 op 4 kinderen.
Jaarlijks gaat het om 20.000 baby’s die in armoede geboren worden. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting verzamelt baby spullen, maakt daar babystartpakketten van en deelt die via diverse hulpverleningsinstanties uit aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben.
Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard. Bij de stichting werken momenteel 140 vrijwilligers die actief zijn van operationeel tot strategisch niveau.

Voor de versterking van ons communicatieteam zijn wij op zoek naar:

Contentbeheerder (Facebook) (2-4 uur p/w)
(onbetaalde vrijwilligersfunctie)

Taken
• Zorgdragen voor goede kwaliteit van de content op Facebook en corrigeert waar nodig
• Posten van berichten van vaste rubrieken (dit doe je samen met een andere vrijwilliger)
• Uitvoeren van (fondsenwervende) campagnes
• Actief meedenken in op te zetten en uit te voeren marketingcommunicatie activiteiten
• Actieve bijdrage leveren tijdens het teamoverleg (4x per jaar)

Bijna alle werkzaamheden kunnen vanuit huis verricht worden.

Wij zoeken iemand, die
• Ervaring heeft in online communicatie, met name Facebook
• Bereid is samen te werken en kennis te delen
• Nauwkeurig, proactief, flexibel en enthousiast is
• Uitstekende Nederlandse taalvaardigheden heeft in woord en schrift
• De missie en het werk van Stichting Babyspullen van harte steunt
Interesse?
Spreekt de doelstelling en het werk van Stichting Babyspullen je aan en herken je jezelf in het geschetste profiel? Neem dan contact met ons op! We zien je reactie en je CV graag tegemoet. Je kunt deze sturen naar Nicole Fouchier via mc-team@stichtingbabyspullen.nl. Voor aanvullende informatie over de functie kun je ook een mail sturen, wij nemen dan contact met je op. Meer informatie over de stichting vind je op www.stichtingbabyspullen.nl.

Spread the love