Mijlpaal

We hebben zojuist het 2327ste babystartpakket verzonden! 2327 pakketten en het is pas augustus!
Er is ongelooflijk hard gewerkt. Eind 2016 stond de teller op 2244 babystartpakketten. We hebben nu in 8 maanden tijd al meer pakketten kunnen verstrekken dan in heel 2016. Trots en blij zijn wij…

Dankzij jullie
We zijn zo ontzettend dankbaar voor alle hulp die we hebben ontvangen. Alle kleine hulp, alle grote hulp, de kleine klusjes en de uren werk; zonder jullie hulp was het ons nooit gelukt. Al die helpende handen hebben het mogelijk gemaakt om zoveel pakketten aan net zoveel gezinnen te geven. Gezinnen bij wie een goede start voor hun kindje wegens financiële moeilijkheden helaas niet vanzelfsprekend is.

BedanktAfbeeldingsresultaat voor bedankt
Voor iedereen die op wat voor manier dan ook een steentje heeft bijgedragen aan deze 2327 pakketten, dank je wel! Namens ons, maar vooral namens de baby’s waar we het allemaal voor doen. Er zijn kleine steentjes bijgedragen, er zijn grote stenen bijgedragen, er zijn bergen verzet. Hoe groot of hoe klein de hulp ook is, of het nu gaat om het doneren van een rompertje of om een financiële bijdrage. Of het nu gaat om uren en uren sorteren en vouwen in het distributiecentrum of het breien van babymutsjes, we doen het allemaal samen. En dat is toch het mooiste wat er is.

Hulp blijft nodig
We vieren deze mijlpaal natuurlijk met een dubbel gevoel. Want het blijft wrang dat onze stichting nodig is. Dat er mensen zijn die op of onder de armoedegrens leven en in deze lastige positie een kindje ter wereld brengen. Stichting Babyspullen blijft zich met volle kracht voor deze gezinnen inzetten. Hulp blijft dus nodig. Het inzamelen gaat fantastisch, er worden ontzettend veel babyspullen gedoneerd bij de inzamelpunten. Financiële hulp is erg welkom, zo kunnen we de transportkosten betalen en de huur van de loods bijvoorbeeld. Wil je helpen? Houd dan onze website in de gaten of kijk op onze Facebookpagina. Daarop verschijnen vaak berichten met concrete vragen of vacatures. Je kunt ook ons ook altijd een e-mail sturen: info@stichtingbabyspullen.nl.

Spread the love